OM

Hvem er vi.


Køreskolen ejes og drives af de 3 ejere,Thomas, Carsten og Laurids. Thomas og Carsten arbejder til daglig i ambulancetjenesten, når de ikke virker som kørelærer. Laurids har en fortid i politiet hvor han har været i 28 år.

Det har den fordel at vi med egne øjne ser alle de alvorlige trafikulykker der sker. Det er samtidig din garanti for at vores undervisning ikke bare er en "kørekortfabrik" der hurtigt skal have så mange elever igennem som muligt for at tjene nogle penge. Det skal være trygt og lærerigt. Og så må det gerne samtidigt være sjovt og hyggeligt, både for dig og os.

Det at vi har stor erfaring i beredskabet, ses tydeligt på den måde forretningen drives på. Der er nemlig god tid til den enkelte elev alt efter hvilket niveau man er på. Der er heller ikke alle mulige krumspirng for at hive ekstra penge ud af eleverne. Prislisten er enkelt og overskuelig. Og hele forløbet foregår i tæt dialog med dig og samtlige kørelærere der bliver tilknyttet dit forløb.

Det har også den betydning, at de kørelærere vi har ansat nøje er udvalgt efter pædagoiske principper samt deres rolige væsen. Tag et kig på dem her.

Det er farligt at færdes i trafikken. Tingene skal gøres ordentligt. Vi skal jo nødigt ud og samle vores egne elever op i ambulancen !

Du kan eventuelt tage et kig på vores facebookside og finde Krusborg`s køreskole i Helsinge. Så får du måske en ide om hvad de andre elever syntes vi er for nogle gutter :-)


SE HVILKE KØREKORT VI TILBYDER

SKRIV TIL OS HER

SAGT OM KRUSBORGSCecilie: Bestod teori og køreprøve første gang - kan det blive bedre? Tak til Thomas for altid at være i godt humør og god til at lære fra sig på en forstående måde. Kan varmt anbefales! :-)


Per: Rolig, forståelig, venlig, dygtig, er nogle af de ord jeg vil nævne.

Kan varmt anbefales.


Kristina: Hold nu kæft og lad mig køre bil, Thomas. Du er skide irriterende :-)


Nina: Thomas er en rigtig dygtig kørelærer. Hans pædagogiske evner, rolige væsen og gode humør, gør det til en rigtig god oplevelse at tage kørekort - De bedste anbefalinger herfra.


Julie: Thomas formår at gøre sin undervisning levende og let forståelig, han er kompetent, hyggelig og sjov at være i selskab med. Både den teoretiske og praktiske undervisning planlægges således at der tages hensyn til den enkelte elevs behov. Det har været en meget positiv oplevelse at tage kørekort hos Krusborg.


Åke: Kan kun skrive under på hvad alle de andre har skrevet. En rigtig grundig og god lærer, der gør det hele så let forståeligt. Det gør at ens oplæring bliver sjovere og bedre.

Det gjorde bestemt en forskel til prøvene som blev bestået uden fejl og med minimum af nerver. Varme anbefalinger herfra.


Dan: høj høj klasse teori var jo som en leg 0 fejl til erhvervskort, og stor ros fra motor sagkyndig til køreprøve. Thomas er helt oppe på beatet og ved lige hvor de små ting ligger og hvor der kan værre faldgrupper. Kan kun anbefale denne køreskole på det kraftigeste.


Diana: Simpelthen fantastisk at bestå både teori og køreprøve føste gang. Altid en glad og positiv kørelærer, som kun vil hjælpe én. Kun ros fra mig.SE FLERE ANBEFALINGER PÅ VORES FACEBOOKSIDE