Team Krusborg

TEAM KRUSBORG

Tag et kig på succesen bag krusborgs Køreskole

Thomas Krusborg. Været kørelærer i 24 år. Stifter og medejer af køreskolen. Er ham der udlevere biografbilletter til dem der består teoriprøven med 0 fejl :-)

Laurids Paulsen. Medejer af køreskolen. Underviser i bil, teori og manøvrebane. Har 28 års erfaring fra politiet. Bla. som indsatsleder og politikommissær. Stor erfaring med unge der har særligt behov.

Morten Lange. Vores MC-ekspert :-) Morten kører både bil og MC-elever.

Søren Klausen. Mere end 30 års erfaring. Billede tilgår

Carsten Nielsen. Medejer af køreskolen. Underviser i bil, teori, manøvrebane og køreteknisk anlæg. Carsten arbejder til daglig som paramediciner i ambulancetjenesten i Helsinge

Toke Jessen. En erfaren Græsted kørelærer gennem 12 år. Toke underviser i teori og manøvrebane.

Kenneth Petersen. 10 års erfaring som kørelærer. Kenneth har tidligere siddet som pilot i cockpittet på en SAS flyver. 

Martin Sander. 11 års erfaring. Speciale i børn og unge med særlige behov.

SE HVILKE KØREKORT VI TILBYDER

SKRIV TIL OS HER

SAGT OM KRUSBORGSCecilie: Bestod teori og køreprøve første gang - kan det blive bedre? Tak til Thomas for altid at være i godt humør og god til at lære fra sig på en forstående måde. Kan varmt anbefales! :-)


Per: Rolig, forståelig, venlig, dygtig, er nogle af de ord jeg vil nævne.

Kan varmt anbefales.


Kristina: Hold nu kæft og lad mig køre bil.. Du er skide irriterende :-)


Nina: De er nogle rigtige dygtige kørelærere. Deres pædagogiske evner, rolige væsen og gode humør, gør det til en rigtig god oplevelse at tage kørekort - De bedste anbefalinger herfra.


Julie: De formår at gøre sin undervisningen levende og let forståelig, de er kompetente, hyggelige og sjove at være i selskab med. Både den teoretiske og praktiske undervisning planlægges således at der tages hensyn til den enkelte elevs behov. Det har været en meget positiv oplevelse at tage kørekort hos Krusborg.


Åke: Kan kun skrive under på hvad alle de andre har skrevet. En rigtig grundig og god lærer, der gør det hele så let forståeligt. Det gør at ens oplæring bliver sjovere og bedre.

Det gjorde bestemt en forskel til prøvene som blev bestået uden fejl og med minimum af nerver. Varme anbefalinger herfra.


Dan: høj høj klasse teori var jo som en leg 0 fejl til erhvervskort, og stor ros fra motor sagkyndig til køreprøve. De er helt oppe på beatet og ved lige hvor de små ting ligger og hvor der kan værre faldgrupper. Kan kun anbefale denne køreskole på det kraftigeste.


Diana: Simpelthen fantastisk at bestå både teori og køreprøve føste gang. Altid en glad og positiv kørelærer, som kun vil hjælpe én. Kun ros fra mig.SE FLERE ROSENDE ORD PÅ VORES FACEBOOKSIDE