MOTORCYKEL

En af de store fordele ved at tage MC kørekort her hos os i Helsinge og Hillerød i Nordsjælland, er, at  vi selv elsker at køre MC. Det betyder også det ikke er en gammel træt kørelærer der ikke selv har siddet på en MC i mange år, der skal føre dig ind i MC livets glæder.

Den eneste store ulempe er at det er stærkt vanedannende:-)


Et teoriforløb er som regel planlagt til ca. 8 uger. Vi har som udgangspunkt teori en gang om ugen i vores lokaler Østergade 24 D, Helsinge. Da vi ofte har små mc hold igang forskudt af hinanden, vil du nemt kunne springe på holdet efter dig hvis du skulle misse en aften.

I de fleste tilfælde planlægger vi forløbet sammen når vi ses den første dag. Erfaringen viser det ofte er det nemmeste og hurtigste da vi (som regel ) ikke er så mange der skal kordinere vores kalendere. Hvilket også gør vi ofte kan køre forløbet igennem langt før de ellers planlagte 8 uger !


Det er vigtigt at du hurtigst muligt aftaler en tid hos din læge, da vi ofte ser at forløbet bliver unødigt forlænget på grund af papirgangen.

Selve ansøgningen om kørekort udfyldes her på skolen den første gang vi mødes.


Det er vigtigt at teoriundervisningen og din praktiske kørsel følges ad inden for de rammer der er i lovgivningen. Det betyder du selv har et stort ansvar for at aftale køretider med din kørelærer, således du passer det ind i den i forvejen fastlagte teoriundervisning.

Skulle du være forhindret i en enkelt teoriaften er der nærmere regler for hvad man kan gøre. Der kan i visse tilfælde selvstuderes derhjemme.

Der er også mulighed for at fortsætte på det efterfølgende teorihold.

Som en lille bonus har vi vores MC-tourklub, hvor vi køre nogle fede fællesture gennem sæsonen.